Baja sudut alloy

Katerangan pondok:

Sudut baja bisa ngabentuk rupa komponén stress nurutkeun pangabutuh struktural béda, sarta ogé bisa dipaké salaku panyambungna antara komponén.loba dipaké

Ieu lumaku pikeun sagala rupa struktur wangunan jeung struktur rékayasa, kayaning balok imah, sasak, munara transmisi, hoisting tur mesin transportasi, kapal, furnaces industri, munara réaksi, rak wadahna, ngarojong lombang kabel, pipa kakuatan, instalasi rojongan beus, rak gudang. , jsb.

Baja sudut nyaéta baja struktural karbon pikeun konstruksi.Ieu mangrupakeun bagian baja kalawan bagian basajan.Ieu utamana dipaké pikeun komponén logam jeung pigura tutuwuhan.Dina pamakéan, diperlukeun weldability alus, kinerja deformasi palastik jeung kakuatan mékanis tangtu.The billet bahan baku pikeun produksi baja sudut nyaéta low-karbon billet pasagi, sarta baja sudut rengse dikirimkeun dina rolling panas ngabentuk, normalizing atawa kaayaan rolling panas.


Rincian produk

Tag produk

Jenis sarta spésifikasi

Ieu utamana dibagi kana baja sudut equilateral jeung baja sudut unequal.baja sudut Unequal bisa dibagi kana unequal ujung ketebalan sarua jeung unequal ujung unequal ketebalan.

Spésifikasi baja sudut dinyatakeun ku dimensi panjang sisi sareng ketebalan sisi.Ayeuna, spésifikasi baja sudut domestik nyaéta 2-20, kalayan jumlah séntiméter panjang sisi salaku nomer.Baja sudut anu sami sering gaduh 2-7 ketebalan sisi anu béda.Ukuran sabenerna sarta ketebalan tina dua sisi tina baja sudut diimpor bakal dituduhkeun, sarta standar relevan bakal dituduhkeun.Sacara umum, baja sudut badag kalayan panjang sisi leuwih ti 12.5cm, baja sudut sedeng kalayan panjang sisi 12.5cm-5cm, sarta baja sudut leutik kalayan panjang sisi kirang ti 5cm.

Urutan baja sudut impor sareng ékspor umumna dumasar kana spésifikasi anu dipikabutuh pikeun dianggo, sareng kelas bajana nyaéta kelas baja karbon anu saluyu.Éta ogé baja sudut.Salian nomer spésifikasi, henteu aya komposisi khusus sareng séri pagelaran.

Diagram vektor tina baja sudut sarua

Diagram vektor tina baja sudut sarua

Panjang pangiriman baja sudut dibagi kana panjangna tetep sarta panjangna ganda.Kisaran pilihan panjang tetep baja sudut domestik nyaéta 3-9m, 4-12m, 4-19m sareng 6-19m dumasar kana jumlah spésifikasi.Kisaran pilihan panjang baja sudut anu dilakukeun di Jepang nyaéta 6-15m.

Jangkungna bagian tina baja sudut unequal diitung nurutkeun panjang sarta rubak baja sudut unequal.Ieu nujul kana baja jeung bagian sudut sarta panjangna unequal dina dua sisi.Ieu salah sahiji baja sudut.Panjang sisi nyaeta 25mm × 16mm ~ 200mm × l25mm。 Ieu digulung ku ngagiling rolling panas.Spésifikasi umum baja sudut unequal nyaéta: ∟ 50 * 32 - ∟ 200 * 125, sarta ketebalan nyaeta 4-18mm

baja sudut Unequal loba dipaké dina sagala rupa struktur logam, sasak, manufaktur mesin sarta shipbuilding, rupa struktur wangunan jeung struktur rékayasa, kayaning balok imah, sasak, munara transmisi, hoisting tur mesin transportasi, kapal, furnaces industri, munara réaksi, rak wadahna. jeung gudang


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali