baja sudut Galvanized

Katerangan pondok:

baja sudut Galvanized dibagi kana panas-dip baja sudut galvanized jeung tiis-dip baja sudut galvanized.Hot dip baja sudut galvanized disebut oge panas dip galvanized baja sudut atawa panas dip galvanized baja sudut.Palapis galvanizing tiis utamana ensures kontak pinuh antara bubuk séng jeung baja ngaliwatan prinsip éléktrokimia pikeun ngahasilkeun béda poténsial éléktroda pikeun anti korosi.


Rincian produk

Tag produk

Kualitas penampilan

Kualitas permukaan baja sudut dieusian dina standar.Sacara umum, moal aya cacad ngabahayakeun anu dianggo, sapertos delaminasi, tapak tatu, retakan, jsb.

Kisaran allowable of simpangan geometric tina baja sudut ogé dieusian dina standar, umumna kaasup bending, rubak ujung, ketebalan ujung, sudut luhur, beurat teoritis, jeung sajabana, sarta eta dieusian yén baja sudut teu kudu torsion signifikan.

tujuanana

baja sudut Galvanized loba dipaké dina munara kakuatan, munara komunikasi, bahan témbok curtain, konstruksi rak, kareta api, panyalindungan jalan raya, tiang lampu jalan, komponén laut, wangunan komponén struktur baja, fasilitas bantu gardu induk, industri lampu, jsb


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali