Warta pausahaan

  • the downward pressure on the economy continues, and policies are intensively issued at the end of the year
    waktos pos: 01-10-2022

    Tinjauan minggu: highlights makro: Li Keqiang presided leuwih Symposium on ngurangan pajeg jeung ngurangan fee;Kamentrian Perdagangan sareng 22 departemén sanésna ngaluarkeun "rencana lima taun ka-14" pikeun pangwangunan perdagangan domestik;Aya tekanan ka handap anu ageung dina ékonomi sareng intensif ...Maca deui»

  • FERROUS: the Steel Market May rally this week
    waktos pos: 12-07-2021

    Ringkesan: Pilari deui dina pasar baja minggu panungtungan, harga baja némbongkeun trend operasi fluctuating, paling produk baja mimitina murag lajeng rebounded dina rentang 30-50 titik;pikeun bahan baku sarta suluh, indéks dollar bijih beusi naek ku 6 titik, sarta indéks harga besi tua ...Maca deui»

  • Mysteel Macro Weekly: the State Administration stressed the need to crack down on price gouging to help enterprises cope with rising raw material prices
    waktos pos: 11-30-2021

    Diropéa unggal Minggu sateuacan jam 8:00 énjing pikeun nyandak gambaran lengkep ngeunaan dinamika makro minggu.Ringkesan minggu: Macro News: Li Keqiang dina pasamoan eksekutif Déwan Propinsi Cina stressed kabutuhan pikeun nguatkeun pangaturan cross-cyclical;Li Keqiang dina kunjungan ka Shanghai negeskeun kabutuhan pikeun impl ...Maca deui»

  • Mysteel Macro Weekly: A NUMBER OF ECONOMIC INDICATORS PICK UP IN OCTOBER, the steel industry carbon peak program will be announced
    waktos pos: 11-25-2021

    Minggu dina Gambar Besar: Présidén Xi Jinping ngayakeun konperénsi pidéo sareng Présidén AS Biden;data ékonomi konci ti Cina dirilis dina Oktober némbongkeun produksi industrial ngaleuwihan ekspektasi, pertumbuhan investasi terus ngalambatkeun, sarta data konsumsi picking up;Karbohidrat industri baja Cina ...Maca deui»

  • waktos pos: 09-06-2021

    Headline News: Komisi Reformasi Tengah pledges naekeun cadangan komoditi jeung pangaturan;ceramah sési rutin ngeunaan komoditi;Li Keqiang nelepon pikeun transformasi énergi;ékspansi manufaktur multinasional slackens dina bulan Agustus;Gaji non-ladang turun jauh tina ekspektasi dina bulan Agustus sareng kuring ...Maca deui»

  • waktos pos: 08-26-2021

    1. macroscopically, dina satengah kadua taun, tekanan handap dina ékonomi domestik ngaronjat, ékonomi industri némbongkeun trend lemah duanana suplai jeung paménta, pasar real estate leuwih tiis, investasi di infrastruktur éta lemah, investasi di lalaki. ...Maca deui»

  • waktos pos: 03-19-2021

    1. Integritas nyaeta di jantung industri baja.Teu aya anu langkung penting pikeun urang tibatan karaharjaan masarakat sareng kaséhatan lingkungan urang.Dimana wae urang geus digawé, urang geus invested keur mangsa nu bakal datang jeung narékahan pikeun ngawangun dunya sustainable.Urang ngamungkinkeun masarakat t ...Maca deui»

  • waktos pos: 03-19-2021

    Dina Senén énjing 1 Maret, Mike Paulenoff ngingetkeun anggota MPTrader kana poténsi up-move di AS Steel (X): "Upami rencana prasarana leres-leres tiasa dilaksanakeun dina awal Administrasi Biden, sareng upami 440% naékna ti Maret 2020 rendah ka The Januari 2021 luhur teu discou ...Maca deui»