Warta Industri

  • waktos pos: 08-20-2021

    Fu Linghui, juru carios Biro Statistik Nasional Républik Rahayat Cina, ceuk dina 16 Agustus yén rising harga komoditi internasional geus nempatkeun leuwih tekanan dina impor domestik taun ieu salaku ékonomi terus cageur.Naékna jelas dina PPI dina dua panungtungan ...Maca deui»

  • waktos pos: 06-30-2021

    Langkung produsén baja di Kalér jeung Wétan Cina geus ditumpukeun dina ukuran restrictive produksi poean maranéhanana pikeun kontrol polusi salila perayaan centenary Partéy Komunis Cina (BPK) on July 1. Mills baja di propinsi Shanxi Cina Kalér, ogé. .Maca deui»

  • waktos pos: 03-19-2021

    The Regional Comprehensive Economic Partnership (RCEP /ˈɑːrsɛp/ AR-sep) nyaéta pasatujuan dagang bébas antara nagara-nagara Asia-Pasifik Australia, Brunei, Kamboja, Cina, Indonesia, Jepang, Laos, Malaysia, Myanmar, Selandia Baru, Filipina, Singapura, Koréa Kidul, Thailand ...Maca deui»

  • waktos pos: 03-19-2021

    BEIJING (Reuters) - Kaluaran baja atah Cina naek 12.9% dina dua bulan mimiti 2021 dibandingkeun sareng sataun sateuacanna, kusabab pabrik baja ningkatkeun produksi kalayan ngarepkeun paménta anu langkung kuat ti séktor konstruksi sareng manufaktur.Cina ngahasilkeun 174,99 juta ...Maca deui»