Produk

  • Special square steel for export

    baja kuadrat husus pikeun ékspor

    baja pasagi: padet, bar.Ieu béda ti tube pasagi, kerung sarta milik pipe.Baja: éta bahan kalayan sagala rupa wangun, ukuran jeung sipat diperlukeun ku ingot, billet atawa baja ngaliwatan processing tekanan.Baja mangrupa bahan penting pikeun konstruksi nasional jeung realisasi tina opat modernisasi.Hal ieu loba dipaké sarta boga rupa-rupa.Numutkeun kana bentuk bagian anu béda, baja umumna dibagi kana opat kategori: profil, piring, pipa sareng produk logam.Dina raraga mempermudah organisasi produksi baja, suplai urutan jeung manajemén bisnis, éta ogé dibagi kana rail beurat, rail lampu, bagian badag baja, bagian sedeng baja, bagian leutik baja Steel bagian tiis-kabentuk baja, kualitas luhur bagian baja. , rod kawat, pelat baja sedeng jeung kandel, lambar baja, lambaran baja silikon listrik, strip baja, pipe baja seamless, pipa baja dilas, produk logam, jsb

  • 45 # square steel

    45 # baja pasagi

    baja pasagi: padet, bar.Ieu béda ti tube pasagi, kerung sarta milik pipe.Baja: éta bahan kalayan sagala rupa wangun, ukuran jeung sipat diperlukeun ku ingot, billet atawa baja ngaliwatan processing tekanan.Baja mangrupa bahan penting pikeun konstruksi nasional jeung realisasi tina opat modernisasi.Hal ieu loba dipaké sarta boga rupa-rupa.Numutkeun kana bentuk bagian anu béda, baja umumna dibagi kana opat kategori: profil, piring, pipa sareng produk logam.Dina raraga mempermudah organisasi produksi baja, suplai urutan jeung manajemén bisnis, éta ogé dibagi kana rail beurat, rail lampu, bagian badag baja, bagian sedeng baja, bagian leutik baja Steel bagian tiis-kabentuk baja, kualitas luhur bagian baja. , rod kawat, pelat baja sedeng jeung kandel, lambar baja, lambaran baja silikon listrik, strip baja, pipe baja seamless, pipa baja dilas, produk logam, jsb

  • 20# square steel

    20 # baja pasagi

    baja pasagi: padet, bar.Ieu béda ti tube pasagi, kerung sarta milik pipe.Baja: éta bahan kalayan sagala rupa wangun, ukuran jeung sipat diperlukeun ku ingot, billet atawa baja ngaliwatan processing tekanan.Baja mangrupa bahan penting pikeun konstruksi nasional jeung realisasi tina opat modernisasi.Hal ieu loba dipaké sarta boga rupa-rupa.Numutkeun kana bentuk bagian anu béda, baja umumna dibagi kana opat kategori: profil, piring, pipa sareng produk logam.Dina raraga mempermudah organisasi produksi baja, suplai urutan jeung manajemén bisnis, éta ogé dibagi kana rail beurat, rail lampu, bagian badag baja, bagian sedeng baja, bagian leutik baja Steel bagian tiis-kabentuk baja, kualitas luhur bagian baja. , rod kawat, pelat baja sedeng jeung kandel, lambar baja, lambaran baja silikon listrik, strip baja, pipe baja seamless, pipa baja dilas, produk logam, jsb

  • Customized square steel

    baja pasagi ngaropéa

    baja pasagi: padet, bar.Ieu béda ti tube pasagi, kerung sarta milik pipe.Baja: éta bahan kalayan sagala rupa wangun, ukuran jeung sipat diperlukeun ku ingot, billet atawa baja ngaliwatan processing tekanan.Baja mangrupa bahan penting pikeun konstruksi nasional jeung realisasi tina opat modernisasi.Hal ieu loba dipaké sarta boga rupa-rupa.Numutkeun kana bentuk bagian anu béda, baja umumna dibagi kana opat kategori: profil, piring, pipa sareng produk logam.Dina raraga mempermudah organisasi produksi baja, suplai urutan jeung manajemén bisnis, éta ogé dibagi kana rail beurat, rail lampu, bagian badag baja, bagian sedeng baja, bagian leutik baja Steel bagian tiis-kabentuk baja, kualitas luhur bagian baja. , rod kawat, pelat baja sedeng jeung kandel, lambar baja, lambaran baja silikon listrik, strip baja, pipe baja seamless, pipa baja dilas, produk logam, jsb

  • Alloy square steel

    Paduan baja pasagi

    baja pasagi: padet, bar.Ieu béda ti tube pasagi, kerung sarta milik pipe.Baja: éta bahan kalayan sagala rupa wangun, ukuran jeung sipat diperlukeun ku ingot, billet atawa baja ngaliwatan processing tekanan.Baja mangrupa bahan penting pikeun konstruksi nasional jeung realisasi tina opat modernisasi.Hal ieu loba dipaké sarta boga rupa-rupa.Numutkeun kana bentuk bagian anu béda, baja umumna dibagi kana opat kategori: profil, piring, pipa sareng produk logam.Dina raraga mempermudah organisasi produksi baja, suplai urutan jeung manajemén bisnis, éta ogé dibagi kana rail beurat, rail lampu, bagian badag baja, bagian sedeng baja, bagian leutik baja Steel bagian tiis-kabentuk baja, kualitas luhur bagian baja. , rod kawat, pelat baja sedeng jeung kandel, lambar baja, lambaran baja silikon listrik, strip baja, pipe baja seamless, pipa baja dilas, produk logam, jsb

  • 235 square steel

    235 baja pasagi

    baja pasagi: padet, bar.Ieu béda ti tube pasagi, kerung sarta milik pipe.Baja: éta bahan kalayan sagala rupa wangun, ukuran jeung sipat diperlukeun ku ingot, billet atawa baja ngaliwatan processing tekanan.Baja mangrupa bahan penting pikeun konstruksi nasional jeung realisasi tina opat modernisasi.Hal ieu loba dipaké sarta boga rupa-rupa.Numutkeun kana bentuk bagian anu béda, baja umumna dibagi kana opat kategori: profil, piring, pipa sareng produk logam.Dina raraga mempermudah organisasi produksi baja, suplai urutan jeung manajemén bisnis, éta ogé dibagi kana rail beurat, rail lampu, bagian badag baja, bagian sedeng baja, bagian leutik baja Steel bagian tiis-kabentuk baja, kualitas luhur bagian baja. , rod kawat, pelat baja sedeng jeung kandel, lambar baja, lambaran baja silikon listrik, strip baja, pipe baja seamless, pipa baja dilas, produk logam, jsb

  • square steel

    baja pasagi

    baja pasagi: padet, bar.Ieu béda ti tube pasagi, kerung sarta milik pipe.Baja: éta bahan kalayan sagala rupa wangun, ukuran jeung sipat diperlukeun ku ingot, billet atawa baja ngaliwatan processing tekanan.Baja mangrupa bahan penting pikeun konstruksi nasional jeung realisasi tina opat modernisasi.Hal ieu loba dipaké sarta boga rupa-rupa.Numutkeun kana bentuk bagian anu béda, baja umumna dibagi kana opat kategori: profil, piring, pipa sareng produk logam.Dina raraga mempermudah organisasi produksi baja, suplai urutan jeung manajemén bisnis, éta ogé dibagi kana rail beurat, rail lampu, bagian badag baja, bagian sedeng baja, bagian leutik baja Steel bagian tiis-kabentuk baja, kualitas luhur bagian baja. , rod kawat, pelat baja sedeng jeung kandel, lambar baja, lambaran baja silikon listrik, strip baja, pipe baja seamless, pipa baja dilas, produk logam, jsb

  • Special angle steel for export

    baja sudut husus pikeun ékspor

    Sudut baja bisa ngabentuk rupa komponén stress nurutkeun pangabutuh struktural béda, sarta ogé bisa dipaké salaku panyambungna antara komponén.loba dipaké

    Ieu lumaku pikeun sagala rupa struktur wangunan jeung struktur rékayasa, kayaning balok imah, sasak, munara transmisi, hoisting tur mesin transportasi, kapal, furnaces industri, munara réaksi, rak wadahna, ngarojong lombang kabel, pipa kakuatan, instalasi rojongan beus, rak gudang. , jsb.

    Baja sudut nyaéta baja struktural karbon pikeun konstruksi.Ieu mangrupakeun bagian baja kalawan bagian basajan.Ieu utamana dipaké pikeun komponén logam jeung pigura tutuwuhan.Dina pamakéan, diperlukeun weldability alus, kinerja deformasi palastik jeung kakuatan mékanis tangtu.The billet bahan baku pikeun produksi baja sudut nyaéta low-karbon billet pasagi, sarta baja sudut rengse dikirimkeun dina rolling panas ngabentuk, normalizing atawa kaayaan rolling panas.

  • Non standard angle steel

    Non baku baja sudut

    Sudut baja bisa ngabentuk rupa komponén stress nurutkeun pangabutuh struktural béda, sarta ogé bisa dipaké salaku panyambungna antara komponén.loba dipaké

    Ieu lumaku pikeun sagala rupa struktur wangunan jeung struktur rékayasa, kayaning balok imah, sasak, munara transmisi, hoisting tur mesin transportasi, kapal, furnaces industri, munara réaksi, rak wadahna, ngarojong lombang kabel, pipa kakuatan, instalasi rojongan beus, rak gudang. , jsb.

    Baja sudut nyaéta baja struktural karbon pikeun konstruksi.Ieu mangrupakeun bagian baja kalawan bagian basajan.Ieu utamana dipaké pikeun komponén logam jeung pigura tutuwuhan.Dina pamakéan, diperlukeun weldability alus, kinerja deformasi palastik jeung kakuatan mékanis tangtu.The billet bahan baku pikeun produksi baja sudut nyaéta low-karbon billet pasagi, sarta baja sudut rengse dikirimkeun dina rolling panas ngabentuk, normalizing atawa kaayaan rolling panas.

  • Angle steel processing

    ngolah baja sudut

    Sudut baja bisa ngabentuk rupa komponén stress nurutkeun pangabutuh struktural béda, sarta ogé bisa dipaké salaku panyambungna antara komponén.loba dipaké

    Ieu lumaku pikeun sagala rupa struktur wangunan jeung struktur rékayasa, kayaning balok imah, sasak, munara transmisi, hoisting tur mesin transportasi, kapal, furnaces industri, munara réaksi, rak wadahna, ngarojong lombang kabel, pipa kakuatan, instalasi rojongan beus, rak gudang. , jsb.

    Baja sudut nyaéta baja struktural karbon pikeun konstruksi.Ieu mangrupakeun bagian baja kalawan bagian basajan.Ieu utamana dipaké pikeun komponén logam jeung pigura tutuwuhan.Dina pamakéan, diperlukeun weldability alus, kinerja deformasi palastik jeung kakuatan mékanis tangtu.The billet bahan baku pikeun produksi baja sudut nyaéta low-karbon billet pasagi, sarta baja sudut rengse dikirimkeun dina rolling panas ngabentuk, normalizing atawa kaayaan rolling panas.

  • Alloy angle steel

    Baja sudut alloy

    Sudut baja bisa ngabentuk rupa komponén stress nurutkeun pangabutuh struktural béda, sarta ogé bisa dipaké salaku panyambungna antara komponén.loba dipaké

    Ieu lumaku pikeun sagala rupa struktur wangunan jeung struktur rékayasa, kayaning balok imah, sasak, munara transmisi, hoisting tur mesin transportasi, kapal, furnaces industri, munara réaksi, rak wadahna, ngarojong lombang kabel, pipa kakuatan, instalasi rojongan beus, rak gudang. , jsb.

    Baja sudut nyaéta baja struktural karbon pikeun konstruksi.Ieu mangrupakeun bagian baja kalawan bagian basajan.Ieu utamana dipaké pikeun komponén logam jeung pigura tutuwuhan.Dina pamakéan, diperlukeun weldability alus, kinerja deformasi palastik jeung kakuatan mékanis tangtu.The billet bahan baku pikeun produksi baja sudut nyaéta low-karbon billet pasagi, sarta baja sudut rengse dikirimkeun dina rolling panas ngabentuk, normalizing atawa kaayaan rolling panas.

  • Galvanized angle steel

    baja sudut Galvanized

    baja sudut Galvanized dibagi kana panas-dip baja sudut galvanized jeung tiis-dip baja sudut galvanized.Hot dip baja sudut galvanized disebut oge panas dip galvanized baja sudut atawa panas dip galvanized baja sudut.Palapis galvanizing tiis utamana ensures kontak pinuh antara bubuk séng jeung baja ngaliwatan prinsip éléktrokimia pikeun ngahasilkeun béda poténsial éléktroda pikeun anti korosi.