• BANNER1-1
  • BANNER2-1
  • BANNER3-1
  • Service

    Palayanan

    Nyadiakeun pipa baja kualitas luhur sareng produk anu aya hubunganana, sareng narékahan pikeun nyayogikeun produk unik sareng jasa tingkat luhur.
  • Quality

    Kualitas

    Ngartos sapinuhna syarat palanggan, ngalaksanakeun tugasna sareng teu aya pengecualian, laksanakeun anu pangsaéna, sareng teraskeun ngembangkeun.
  • Concept

    Konsep

    Pausahaan taat kana filosofi bisnis "customer first, forge ahead", nyadiakeun konsumén urang jeung layanan kualitas luhur.

Produk Diulas

  • factory
  • factory

Tentang Kami

Wenyue mangrupikeun perusahaan produk baja komprehensif di china, kalayan penjualan taunan langkung ti 1 juta ton.Pausahaan ieu dedicated ka nyadiakeun ladenan ngayakeun hiji-eureun baja keur client.Main produk global: Steel bar, Steel Plate / Lambaran, Galvanized Steel Products, Steel Pipe / Tube, Flange, Adhering kana prinsip "kualitas jeung jasa kelas munggaran". pikeun nyieun merek perusahaan", parusahaan geus ngadegkeun partnerships jangka panjang sarta stabil kalayan loba pabrik well-dipikawanoh di imah jeung di mancanagara, taliti ngumpul produk brand ti sagala rupa pabrik, sarta kahontal sumberdaya pelengkap pikeun minuhan kabutuhan béda pasar.Pikeun ngabantosan seuseueurna pabrik pikeun ningkatkeun daya saingna, kedah janten mitra anu pangsaéna pikeun sadaya klien.

Diajar deui

Kadatangan anyar