Tentang Kami

Shandong Wenyue Precision Steel Pipe Co., Ltd.

Usaha

kualitas kahiji, reputasi kahiji, integritas kahiji, nyarankeun sagala jinis produk kualitas luhur ka masarakat, sarta ngalayanan sagala industri.

Palayanan

Nyadiakeun pipa baja kualitas luhur sareng produk anu aya hubunganana, sareng narékahan pikeun nyayogikeun produk unik sareng jasa tingkat luhur.

Kualitas

Ngartos sapinuhna syarat palanggan, ngalaksanakeun tugasna sareng teu aya pengecualian, laksanakeun anu pangsaéna, sareng teraskeun ngembangkeun.

Konsep

Pausahaan taat kana filosofi bisnis "customer first, forge ahead", nyadiakeun konsumén urang jeung layanan kualitas luhur.

Wenyue mangrupikeun perusahaan produk baja komprehensif di china, kalayan penjualan taunan langkung ti 1 juta ton.Pausahaan ieu dedicated ka nyadiakeun layanan ngayakeun hiji-eureun baja keur klien global. Produk utama: Steel bar, Steel Plate / Lambaran, Galvanized Steel Products, Steel Pipe / Tube, Flange, Adhering kana prinsip "kualitas jeung jasa kelas munggaran". pikeun nyieun merek perusahaan", parusahaan geus ngadegkeun partnerships jangka panjang sarta stabil kalayan loba pabrik well-dipikawanoh di imah jeung di mancanagara, taliti ngumpul produk brand ti sagala rupa pabrik, sarta kahontal sumberdaya pelengkap pikeun minuhan kaperluan béda pasar.Pikeun ngabantosan seuseueurna pabrik pikeun ningkatkeun daya saingna, kedah janten mitra anu pangsaéna pikeun sadaya klien.

Pausahaan taat kana filosofi bisnis "customer first, forge ahead", sarta taat kana prinsip "customer first" pikeun nyadiakeun konsumén urang jeung kualitas luhur services.We hayang sakabéh urang bakal balik raket, ngamekarkeun babarengan. jeung ngagambar blueprint grand pikeun abad anyar! Filsafat bisnis: jalma-berorientasi, pioneering jeung inovatif, pamutahiran kontinyu, jeung ngungudag excellence.ToQuality kawijakan: Mawa maju sumanget kualitas, ngawangun sistem manajemen kualitas lengkep, jeung nempatkeun strategi kualitas ngaliwatan unggal jéntré gawé sapopoé parusahaan.