pipa seamless

  • Seamless steel pipe

    Pipa baja seamless

    Seamless Steel Pipe, sakumaha ngaranna nunjukkeun, nyaéta pipa tanpa kelim atawa weld-joint.Seamless Steel Pipes mangrupakeun bagian tubular atawa silinder kerung, biasana tapi teu merta tina cross-bagian sirkular, dipaké utamana pikeun nepikeun zat nu bisa ngalir. -cairan jeung gas (cairan), slurries, bubuk, bubuk jeung massa padet leutik.Produksi pipa baja seamless kami diatur ketat sareng sadaya pipa anu kami hasilkeun parantos diuji pinuh ku standar internasional pikeun mastikeun kami ngan ukur nyayogikeun produk anu paling luhur.

  • Precision seamless steel pipe

    Precision pipa baja seamless

    Pipa baja seamless precision mangrupakeun jenis bahan pipa baja precision tinggi sanggeus gambar tiis atawa perlakuan rolling panas.Kusabab euweuh lapisan oksida dina témbok jero sarta luar tina pipa baja precision, teu leakage dina tekanan tinggi, precision tinggi, finish tinggi, teu deformasi dina bending tiis, flaring, flattening tur euweuh retakan, éta utamana dipaké pikeun ngahasilkeun produk tina. komponén pneumatic atawa hidrolik, kayaning silinder hawa atawa silinder minyak.

  • Hydraulic cylinder seamless steel pipe

    Silinder hidrolik pipa baja seamless

    Pipa baja seamless silinder hidrolik cocog pikeun minyak, silinder hidrolik, pamrosésan mékanis, pipa témbok kandel, industri kimia, kakuatan listrik, industri alat keur ngagolakkeun, suhu luhur, suhu lemah sareng tahan korosi pipa baja seamless, sareng cocog pikeun minyak bumi, penerbangan, smelting, kadaharan, conservancy cai, kakuatan listrik, industri kimia, serat kimiawi, mesin médis sarta industri lianna.

  • Plastic coated steel pipe

    Pipa baja coated palastik

    Pipa baja dilapis palastik jero sareng luar didamel ku ngalebur lapisan résin poliétilén (PE), kopolimer asam étiléna-akrilat (EAA), bubuk epoksi (EP), sareng polikarbonat non-toksik kalayan ketebalan 0,5 dugi ka 1,0 mm. dina témbok jero pipa baja.Pipa komposit baja-plastik diwangun ku zat organik sapertos propiléna (PP) atanapi polivinil klorida non-toksik (PVC) henteu ngan ukur gaduh kaunggulan kakuatan tinggi, sambungan gampang, sareng résistansi kana aliran cai, tapi ogé ngatasi korosi baja. pipa nalika kakeunaan cai.Polusi, skala, kakuatan low tina pipa plastik, kinerja seuneu-tarung goréng jeung shortcomings sejen, hirup desain bisa nepi ka 50 taun.Karugian utama nyaéta yén éta henteu kedah ngagulung nalika instalasi.Salila ngolah termal sarta motong las listrik, beungeut motong kudu dicét kalayan non-toksik suhu normal curing lem disadiakeun ku produsén pikeun ngalereskeun bagian ruksak.

  • 1020 standard steel pipe 20 # seamless steel pipe

    1020 pipa baja baku 20 # pipa baja seamless

    Pipa Baja Standar Amérika mangrupikeun bagian kerung, henteu aya sambungan periferal tina baja panjang.

  • A106B STANDARD STEEL TUBE Q345B low pressure boiler tube

    A106B STANDAR STEEL TUBE Q345B tekanan low boiler tube

    Tabung boiler tekanan rendah didamel tina ingot baja atanapi billet tabung padet anu dilubang teras digulung panas, digulung tiis atanapi digulung tiis.Pipa baja Seamless maénkeun peran penting dina industri pipa baja Cina.
  • 1045 standard steel pipe, 45 # seamless steel pipe

    1045 pipa baja baku, 45 # pipa baja seamless

    45 # tube baja seamless sanggeus quenching jeung perlakuan tempering boga sipat mékanis komprehensif alus, loba dipaké dina rupa-rupa bagian struktural penting, utamana maranéhanana digawé dina beban bolak nyambungkeun Rod, baud, gear jeung aci, jsb.Tapi karasa permukaanna rendah, henteu tahan ngagem.Teu karasa permukaan bagian bisa ningkat ku quenching na tempering + quenching permukaan.
  • 12Cr1MoV boiler tube

    12Cr1MoV boiler tube

    12Cr1MoV tabung alat keur ngagolakkeun nyaéta alloy tekanan tinggi alat keur ngagolakkeun tube,.Tabung boiler 12Cr1MoV dumasar kana baja struktural karbon kualitas luhur kalayan tambahan anu cocog tina hiji atanapi langkung unsur alloy pikeun ningkatkeun sipat mékanis, kateguhan sareng hardenability tina baja.

  • 35CrMo seamless alloy steel pipe

    35CrMo pipa baja alloy seamless

    Pipa baja seamless alloy mangrupikeun jinis pipa baja seamless, sareng kinerjana langkung luhur tibatan pipa baja seamless biasa.Pipa baja seamless alloy ngandung unsur kayaning silikon, mangan, kromium, nikel, molybdenum, tungsten, vanadium, titanium, niobium, zirconium, kobalt, aluminium, tambaga, boron, bumi langka, jsb.

  • Low temperature alloy 345C tube

    Low hawa alloy 345C tube

    Babandingan baja dipaké pikeun pipa alloy hawa low mun baja struktural karbon.Cai mibanda kaunggulan kakuatan tinggi, kinerja komprehensif alus, hirup layanan panjang, rentang aplikasi lega tur ékonomi.baja nu lolobana digulung kana pelat, propil jeung pipa baja seamless, nu loba dipaké dina sasak, kapal, boilers, kandaraan jeung struktur wangunan penting.

  • 40Cr alloy seamless pipe

    40Cr alloy pipa seamless

    Pipa baja seamless alloy mangrupikeun jinis pipa baja seamless, sareng kinerjana langkung luhur tibatan pipa baja seamless biasa.Kusabab jenis ieu pipa baja ngandung leuwih Cr, résistansi suhu luhur na, résistansi hawa lemah sareng résistansi korosi teu tiasa dibandingkeun sareng pipa baja seamless anu sanés.Ku alatan éta, pipe alloy loba dipaké dina minyak bumi, industri kimia, listrik, alat keur ngagolakkeun jeung industri lianna.

  • 42CrMo alloy seamless steel pipe

    42CrMo alloy pipa baja seamless

    Pipa baja seamless alloy mangrupikeun jinis pipa baja seamless, sareng kinerjana langkung luhur tibatan pipa baja seamless biasa.Kusabab jenis ieu pipa baja ngandung leuwih Cr, résistansi suhu luhur na, résistansi hawa lemah sareng résistansi korosi teu tiasa dibandingkeun sareng pipa baja seamless anu sanés.Ku alatan éta, pipe alloy loba dipaké dina minyak bumi, industri kimia, listrik, alat keur ngagolakkeun jeung industri lianna.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2