baja kuadrat husus pikeun ékspor

Katerangan pondok:

baja pasagi: padet, bar.Ieu béda ti tube pasagi, kerung sarta milik pipe.Baja: éta bahan kalayan sagala rupa wangun, ukuran jeung sipat diperlukeun ku ingot, billet atawa baja ngaliwatan processing tekanan.Baja mangrupa bahan penting pikeun konstruksi nasional jeung realisasi tina opat modernisasi.Hal ieu loba dipaké sarta boga rupa-rupa.Numutkeun kana bentuk bagian anu béda, baja umumna dibagi kana opat kategori: profil, piring, pipa sareng produk logam.Dina raraga mempermudah organisasi produksi baja, suplai urutan jeung manajemén bisnis, éta ogé dibagi kana rail beurat, rail lampu, bagian badag baja, bagian sedeng baja, bagian leutik baja Steel bagian tiis-kabentuk baja, kualitas luhur bagian baja. , rod kawat, pelat baja sedeng jeung kandel, lambar baja, lambaran baja silikon listrik, strip baja, pipe baja seamless, pipa baja dilas, produk logam, jsb


Rincian produk

Tag produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali