ngolah baja sudut

Katerangan pondok:

Sudut baja bisa ngabentuk rupa komponén stress nurutkeun pangabutuh struktural béda, sarta ogé bisa dipaké salaku panyambungna antara komponén.loba dipaké

Ieu lumaku pikeun sagala rupa struktur wangunan jeung struktur rékayasa, kayaning balok imah, sasak, munara transmisi, hoisting tur mesin transportasi, kapal, furnaces industri, munara réaksi, rak wadahna, ngarojong lombang kabel, pipa kakuatan, instalasi rojongan beus, rak gudang. , jsb.

Baja sudut nyaéta baja struktural karbon pikeun konstruksi.Ieu mangrupakeun bagian baja kalawan bagian basajan.Ieu utamana dipaké pikeun komponén logam jeung pigura tutuwuhan.Dina pamakéan, diperlukeun weldability alus, kinerja deformasi palastik jeung kakuatan mékanis tangtu.The billet bahan baku pikeun produksi baja sudut nyaéta low-karbon billet pasagi, sarta baja sudut rengse dikirimkeun dina rolling panas ngabentuk, normalizing atawa kaayaan rolling panas.


Rincian produk

Tag produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali